ÇORUM / KARGI - Atatürk Ortaokulu

Nis

Otizmin varlığına dikkat çekmek için Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 2 Nisan “Dünya Otizm Farkındalık Günü”nde otizmli bireylerin ihtiyaçlarının daha iyi anlaşılması ve herkesle eşit derecede toplumsal kabulünün sağlanması amacıyla bugün biz de okul olarak bu günü öğrencilerimizle kutluyoruz.

Nis

BAŞARININ ANAHTARI DİJİTAL DENGEDİR

Projemizin amacı öğrencilerimizin teknolojiyi ihtiyaçlarına göre bilinçli, güvenli ve dengeli kullanmalarını sağlamaktır. Öğrencilerimize teknoloji bağımlılığına karşı çeşitli beceriler kazandırarak psikolojik ve sosyal gelişimlerini desteklemektir.

Kas

İlçemizde bulunan emekli öğretmenlerimiz ile birlikte okulumuzda çay etkinliği yapılmıştır.

Kas

2 Kasım 2023 tarihinde değerli velilerimizin katılımı ile 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okul aile birliği seçimi yapılmıştır. Yapılan toplantının ardından veliler öğretmenlerimiz ile görüşerek çocuklarının derslerdeki durumları hakkında bilgi almışlardır.

Ekm

Kargı Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri Umut,Eren ve Erva, Hatice AKPINAR ve Pakize KANTARCI öğretmenlerimizin rehberliğinde Cumhuriyet'imizin 100. Yılında 2023 Türk Bayrağı Projesiyle Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.