ÇORUM / KARGI - Atatürk Ortaokulu

Haz

KARGI YAYLASI VE ORMANLARINDA 40 POŞET ÇÖP TOPLAYARAK ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİK.

Haz

2018-2019 MEZUNLARINI GÜZEL BİR TÖRENLE UĞURLADIK.

May

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde okulumuz 2/A sınıfı Yağ Satarım Bal Satarım oyununda okulumuz 4/B sınıfı ise yakan top oyununda ilçe birincisi olmuştur.Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerimiz tebrik ediyoruz.

May

Toplum Sağlığı Merkezinden Doktor Rıdvan KESEN ve Ebe Neslihan ÇAĞMAN okulumuz 7. ve 8. Sınıflarına bağımlılıkla ilgili bilgilendirme eğitimi yaptılar.

May

Okulumuz Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri Melahat YAPICI ve Pakize KANTARCI’ nın koordinatörlüğün de hazırlanan engelliler haftası ile ilgili program 8. Sınıf öğrencilerinin İstiklal Marşını İşaret dili ile sunumlarıyla başladı ve çeşitli şiir,yazı ve özlü sözlerle program devam etti.Program sonunda okulumuz çerçevesince düzenlenen Engelleri Aşıyoruz adlı resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

May

Okulumuz 1/B sınıf öğretmeni Ebru NAMLI ve 3/A sınıf öğretmeni İlker NAMLI okulumuz bahçesine domates ve biber fideleri dikerek bahçemizde sebzelik bir alan oluşturdular.

May

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı geleneksel çocuk oyunları şenliği başlamıştır.Sınıf içi yarışmaların ardından 13/05/2019 Pazartesi günü 2. Sınıfların mendil kapmaca yarışması ile okul içi yarışmaları başlamış olup yapılan yarışma sonucunda 2/A sınıfı,14 Mayıs Salı günü 4.sınıflar arasında yapılan kaleli yakan top oyununda 4/B sınıfı ve 15 Mayıs Çarşamba günü 3.sınıflar arasında yapılan Mendil Kapmaca oyununda 3/A sınıfı kazanmıştır.İlçe çapında yapılacak olan yarışmalar ise 21 Mayıs Salı günü başlayacaktır.

May

Okulumuzda 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı etkinlikleri çerçevesinde okul panosu hazırlandı hayatı ile ilgili videolar izlendi,öğretmenler sınıflarda bilgi verdi,Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesin de ki konferansa katıldık.

May

Kargı da trafik haftası etkinlikleri kapsamında emniyet ve jandarma tarafından stant açıldı.Okulumuz öğrencileri buraya giderek standı inceleyip trafik kuralları hakkında bilgi aldılar.

May

Kargı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında okulumuz 3. Olmuştur.Emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz

May

Okulumuz yemekhane ve kantin olarak kullanılan binanın dış cephesi  Burak GENÇ  koordinatörlüğünde öğretmenlerle birlikte boyandı.

May

Anasınıfı Öğretmeni  Huriye CEYLAN koordinatörlüğünde hazırlanan e-twining projesi  Babamın Renkleriyle Benim Resmim büyük ilgi gördü.Okul bahçesinde anasınıfı öğrencileri babalarıyla birlikte resim yaparak güzel vakit geçirdiler.Hazırlanan resimler sene sonunda okulda yapılacak olan sergide sergilenecektir.

May

Anasınıfı öğrenci öğretmen ve velilerin katılımı ile toplu doğum günü partisi düzenlendi.

Kut’ül-Amare Zaferi kutlandı